T-A-K

T-A-K er et fritids- og samværstilbud for voksne med psykiske og eller fysiske handicaps. T-A-Ks medlemmer kan være hjemmeboende, bo i lejlighed på Præstebrovej eller bo i andre bofællesskaber.
I T-A-K er der mulighed for at gå til musik, dans og madlavning, dyrke idræt, komme i seniorklub, arbejde med glas og spille spil. Det er også muligt at rejse og tage på udflugt med T-A-K.

Du skal være over 18 år for at blive ordinært medlem af T-A-K, men Trekløveret håber, at der snart også bliver et klubtilbud til unge mellem 16 og 21 år.

T-A-K holder til på Præstebrovej 14 i Ølsted. Der er åbent på forskellige tidspunkter, så ring og hør nærmere. Du skal selv sørge for transport til og fra aktiviteterne, men der er gode bus- og togforbindelser.

For at benytte dig af T-A-K skal du være medlem. Et medlemskab koster 120 kroner i kvartalet.

Som medlem af T-A-K kan du få indflydelse på aktiviteterne. Den mere detaljerede planlægning af fritidsaktiviteterne varetages af et Klubråd bestående af tre eller fire T-A-K-medlemmer og to medarbejdere, som har til opgave at planlægge og bestemme, hvilke fritidsaktiviteter der skal laves.

T-A-K tager gerne imod gode ideer og forslag.

Senest opdateret 25. juli 2012
Nyhedsbrev
Abonnér på Trekløverets nyhedsbrev. Tilmeld dig på: trekloeveret@halsnaes.dk
Adresse:
Præstebrovej 14
3310 Ølsted
tlf. 4776 0450

E-mail:
bonc@halsnaes.dk

Samværstilbud
T-A-K er et aktivitets- og samværstilbud efter Serviceloven § 104.